Earth Hour

Ja det blev Earth hour i år igen! Hade bestämt med Lisa och Alice men sen träffade vi massa folk i Kungsan så det var nice. Skönt att komma ut efter varit inne hela dagen.
Inga egentligen roliga artister men de var ändå okej artister (haha förvirrande). Nej men en del låtar kunde man ju och sen lärde man sig refrängerna på låtar också. Massa hopp, skrik och sång.

Inte mycket att skriva. Måste passa på att kolla saker här på datorn så den inte dampar som den gör ibland...
Puuuuussen :)

Värd




Grattis till vinsten! Det är du värd.


Kul att de andra två också var där, typ (haha). Kändes väldigt skumt men samtidigt bra på något sätt.
Kul med allt folket med och jag hade överskottsenergi/psykbryt (i skolan och på lets)

Jag e tröttis, PUSSEN.

MC - DWBT

Dagens låt:
Miley Cyrus - Don't wanna be torn








In the library

Hallådär!
Just nu sitter jag i skolan, länge sen jag bloggade från skoldator. Egentligen slutar jag efter mentorstid/lunchen men idag är jag så extremt duktig och går på matteräknestuga! Mest tack vare mina fina klassmänniskor och framför allt Elin som tillochmed ska följa med mig. Stor puss till dig (fastän jag inte vet om du läser detta).

De här tangenterna är väldigt sega så jag får trycka hårt.
Och jag har extremt mycket träningsvärk i benen, rumpan och mest i ryggen. Mer än jag brukar ha. Känner mig som en gammal tant.

Jag har bestämt mig för att ta tag i skolan nu. Bort med IGvarningarna, jobba bättre (sa inte bra bara bättre höhö). Har tillochmed rensat och fixat i min väska (har ju efter typ mer än halva ettan skaffat en skolväska).

Och Hanna, jag har fixat en påse med kläder till dig höhö. Vi får träffas när vi båda är hemma och ge tillbaka för jag vill ha mina saker höhö. Call me sweet.

Nej, nu slutar Elin om mindre än en kvart, wiho.
PusshejDÅ.


22 mars 2010

Vill ni veta en sak? Äsch ni har inget val (eller sluta läsa kanske men då är ni extremt töntiga)
Jo, Emelie Gustavsson fyller 18 idag!! STOR FLICKA. För ett år sen var jag på kryssning med henne, hennes mamma&Hanna.

Hoppas du har haft&fortsätter att ha en grymt bra dag! Jag älskar dig.





Förlåt om du inte gillade denna bild men jag älskar den för den är så härlig! (Ett år sen igår)

Min helg

I fredags chillade jag bara.
I lördags därimot gick jag upp typ 9 för att åka till forum (vi hade med texad för han skulle klippa klorna så vi tig bussen, han jamade nästan hela tiden den lilla fegisen) där jag helt random träffade Jossan&Fanny! Vi fick varsin goodiebag och sen kollade vi affärer. Jag köpte en snygg tunika/tröjsak från New Yorker (kan visa bild imorrn) och sen så åt vi lunch på tacobar :D

Så drog Fanny&Jossan hem någongång och jag gick också hem. Men jag var bara hemma typ 20 min då jag packade, kollade sl och sen drog till Alice där hon, Malvina och Lisa var. De hämtade mig efter några kalla minuter på busshållplatsen :p Så gick vi och fotade i det fina vädret men med snö på marken men det blev fint ändååå :)

Jag & Malvina sov över hos Alice medans Lisa drog hem. Vi var jättetrötta på kvällen och somnade typ snabbt efter vi la oss i våra sängar (eller jag på min fina madrass iaf).

Idag så fick vi skjuts till stan och sen tog jag och Malvina tuben för att åka hem och Alice gick till Lisa.
När jag kom hem gjorde jag varm choklad på min superspis ♥

Nu vill jag sova för jag är trött, inte sovit så mycket denna helg.
Puss, bilder kommer imorrn.

19 mars 2010

Jag håller med min fina vän Lisa om att man nog aldrig är så trött en som man är en fredagskväll. Sjukt trött blir jag jättetidigt, kan ju även bero på att jag typ slappar framför tv:n hela kvällen men ändå.
Och fredagar i skolan är lite små dryga, svar ja. Men nu är det helg och idag fyller Alice Fagernäs 15 år! Grattis för typ 3:dje gången (kan aldrig bli för många) min lilla fina älskling. Det firar vi med en fin bild ifrån i höstas :)


freeeeeeeeeeefalling

Howdi! Idag var jag ledig! YIPPI

Just nu är jag trött. Trött på matteprojektsaken och även sovtrött. Vad har hänt med mig? Jag är trött halv 10 på kvällen! Och då vaknar jag tidigare än jag behöver. Men mest trött är jag på matten. Varför ska man göra extra mycket matte som något himla projekt bara för vi inte har några estetlektioner? De tar bort de bästa ämnena och tar till extra av ett DÅLIGT ämne!? Smart cookies? No.

Iaf. Var med Lovisa idag. Det var riktigt mysigt. Vi kollade gulliga kort på självaste Lovisa, åt på grillen (hon bjöd för hon var skyldig mig pengar, tack söt) och sen gick vi hem och kollade på en asbra film, nämligen "John Tucker must die". Gillar skarpt.

Var även på sången som gick okej. Låten är klurig men det är bättre än förra gången iaf.
Nej nu måste jag jobba på mattebajssaken! :(

PUSS

Bild från någongång i skolan.

prutt (det är svårt att komma på nån rubrik)

Haaaallå!
Jag har chillig vecka för vi har inga estetlektioner, tråkigt men skönt för då har vi korta dagar :D
T.ex. imorrn är jag helt ledig hihi.

VARNING VARNING Nu kommer ett väldigt intressant fakta! Jo, igår provade jag ballerina kladdkaka och det var SVINgoda! Speciellt med varm oboy (som jag provade till frukost).

Ett meddelande till Hanna (som tydligen också kollar min blogg varje dag, hihi): Vi måste ses och byta tillbaka våra saker. I need my shoes and shorts.

Over and out. For now.
PUSS

you're so ugly when you cry

Ännu en lyckad dag! Varit med Fanny&Jossan och har nog skrattat hela dagen. Och så har vi sjungit fina låtar, nästan blivit påkörda (!), blivit jagade av en grön laser, kollat i affärer, frysigt, vandrat,ätit på donken.

Hum, ingen aning om vad jag ska skriva nu 8)
Är det någon som vet om vi har dans på måndag?



Pussen

happyness

Vill ni veta en sak? Klart ni vill!
Jo, idag har jag varit med världens finaste flicka. Hon är så fin ändå innifrån själen och ut. Vi har bara segat sönder hemma hos henne till tv:n och ätit pastahjul med bacon och ketchup men vet ni, det gör ingenting att vi bara slappat för det är så skönt att bara chilla med henne.
Jag pratar förstås om Alice! :)
Jag behöver dig&det du gör som gör mig såhär lycklig mer än du förstår, tack älsklingen.

Så nu mår jag jättebra, bättre än på länge.
Och imorrn ska jag träffa Fanny&Jossan, hihi. Det ska bli apkuuuul för det var ett tag sen känns det och de är så gulliga!

Jag är glad.
Puss

3/3 2010

jag är en nörd men nu har jag iaf fått mitt nördspel :)

Jag var på bio med mina finisar Lovisa&Felicia. Vi såg Valentine's day. SÅ söt och SÅ bra hihihii :)

Nu dampade How I met your mother men den slutade dampa en sekund innan det blev reklam... Hum smart.
Jag äter min middag nu kvart över 12 (y)
Och så fryser jag, brrr.

Jag minns vad jag gjorde förra året den 3 mars. Och vem som fyller år idag. "Din mössa matchar dina ögon" hm tack? Miss it anyway.


Nu ska jag hälsa på mr filt :)
PUSS



tiden går...

Jag brukar skriva ner mina drömmar (när jag kommer ihåg och om jag kommer ihåg dom) för att det kan vara kul att läsa sen. I natt drömde jag att jag inte hade träffat en viss person på ett och ett halvt år och jag fick panik men i verkligheten är det bara ett halvår. Ett halvår.... Det är ändå mycket. 6 månader, Ett halvt år. Och en annan person har jag inte träffat på snart ett år så om man räknar ihop det blir det ju 1 och ett halvt år.


Nu måste jag dra till bussen. Puss

RSS 2.0