28 april 2010

Grattis älsklingen på 16 årsdagen! Love you.

fuck
Jag hatar det här


Orka vara stressad över något som ska vara nice...

The sweetest sadness in your eyes

Såg den här bilden på Jempis blogg och tyckte den var söt. Dessutom KOLLA VAD LÅNGT HÅR JAG FÅTT! :o

Bild från Järva krog :)

thugoånde

Hej!
Jag är hemma idag, ledig, för att min idrottslärare var borta (det visste jag) men så fick jag ett sms av Felicia när jag hade åkt typ två minuter med bussen att Jonas (min mentor och sånglärare) var sjuk och det var bara han jag skulle ha idag så jag hoppade av bussen och gick hem.

Så nu ska jag kolla på tv snart, när pausen är slut och äta kyckling hihi :)
PUSS

Birds keep singing, you keep swinging

Heej! Nu sitter jag på mammas jobb och har druckit upp min lilla varmachoklad. Jag drog efter skolan hit för att vi ska till optikern mamma och jag vid 15 så istället för att slöa runt i skolan/stan ENSAM så drog jag hit för att vara social med datorn och folket på datorn (som jennifer nalci på fb hihi)

 Bjuder på en bild från juni 08 på mig och hannisen :)

Per-Olof & Bertil
SJUKT SNYGGA

fjärde april


Hehe godnattSuttit uppe och snackat med Jempi på msn hihi :) <3 Vi är bäst på pepptalk!
Ska nog sova snart. Ska bara stänga av datorn, ta ut datorn och gå på toa först.

Varit med Fanny idag också. Kanske lägger in bilder senare från det.
PUSS

DL - DF

Demi Lovato – Don't Forget

Så himla fin.

weeeeek

Hey!
Datorn har lite problem ibland och vill inte lyda (ganska mycket senaste tiden) så har bara kollat det viktigaste och glömt att blogga.

Får bli en sammanfattning av veckan

Måndag: Skola, vanlig ganska lång dag men med dans då hihi.

Tisdag: Idrotten var fett chill för vi hade provsak en och en så alla andra bara lekte runt (vissa körde harry potter men ja). Mindre najs var att min lärare sa att det var okej att man gjorde nästa gång om man inte kände sig säker eller något för alla skulle ändå inte hinna. Och så var det 1 min kvar på lektionen och hon ropade in mig och jag sa "är det någon idé? det är ju bara en minut kvar" "ja vi kör på" säger hon och jag svarar att jag gärna gör nästa gång för jag har inte hunnit plugga tillräckligt. Då säger hon "Då blir det ett litet minus" fyfan vad sur jag blir för om jag skulle vara lite längre ner på listan och inte hunnit plugga (glömde papprena i skolan så kunde inte plugga) skulle jag sluppit minuset. AJA.....

Onsdag: Började 1 för vi hade ingen sång på morgonen. Onsdagarna som brukar vara långa (spec. med gemensamsång så vi slutar halv 5) var kort och bra. Hade knappt någon engelska så fick iof vänta på gemensamma sången typ en timme. På gemensamma sången sjöng jag upp "Fields of gold". Kändes väl sådär för jag tappade texten mycket och kände mig skakig men jag är inte jätteonöjd för jag tycker att jag utvecklats att våga. Skön känsla med allas blickar på en. Man får en kick på något sätt :)

Torsdag: Dans&teater. Improvisation och mask på teatern och det var kul. Sen hade jag sång utanför skolan på kvällen som gick sådär men det var ju LOOOV (fortfarande LOOV) :D.

Fredag: Chilldag typ. Busade lite med kissen som vanligt och hängde med min vän tv:n. Eh, nörd jagvet.

Idag: Farmor och morfar var här på påsklunch/middag. Sen fick jag ju påskägg, dumle&en chokladkanin påskhare också :)


PUSS om du orkade läsa!RSS 2.0