17 april är det idag, år 2011

Helluuuu :)
Idag var jag i forum en stund med mamma, mys! Fick en jättefin bikinidel så är glaaad :) hoppas det blir varmt i spanien då så jag får använda den! hihi
Imorrn ska jag vara med Fanny som kommit hem från England, wiho! Har ju inte träffat henne sen början av januari så känns ruuligt :D Vi ska väl mysa och vara bra som vanligt.
Såhär ser bikiniöverdelen ut ♥

Om 16 april

Nu äre ju påsklov! Har haft en tuff vecka med plugg, eller mest press för plugg och sen plugg på historian så känner att jag är värd lovet litegrann sådär.
Idag har jag firat min älskade mamma. Hon fick blommor och en mascara av mig och så åt vi revbenspjäll med pommesfrittes och coleslaw på balkongen hon, jag och min bror. Jättehärligt! Sen kollade vi på djungelboken också :)
Har ju varit underbart väder idag och jag har varit glad för det hihi.
Pusspuss

I am number four

Hemma från att ha varit i stan med Felicia&Lovisa och sett I am number four! Så himla bra juuuu och gör ju inget att huvudpersonen råkar vara väldigt snygg! hehehe :D
Jag borde egentligen ta och plugga typ hela dagen imorrn men jag kan inte! Asså det går inte, helt stört :o aja,får se vad som händer... :)
Här är skönheten :) Alex Pettyfer ♥

A.J♥

JATACK

Barnmusikal ♥

Hej!

Igår och idag hade vi föreställningar med barnmusikalen! Igår två st, båda var från Nacka :) Och idag för våra släktingar och så. Mamma, Pappa, Carin & min lilla syssling Lovisa kom och kollade! :) Lovisa var så söt och ville krama mig, hon hade sett framemot detta ända sen hon fick höra om den för några dar sen, gulle!
Hoppas det kommer upp bilder från idag för är helt annorlunda sminkad än igår. Ska försöka lägga upp skillnaderna om det kommer upp bilder! :)
Vill spela mer för denna gång (alltså hela barnmusikalen) var roligt! Roligare än majscenen och showcaset för nu var jag mer nöjd. Barn är så fruktansvärt söta ju!
Jag&min fina ros jag fick av mina föräldrar. Första blomman efter scenframträdande haha :') ♥

RSS 2.0