Stan

Hemma från stan. Var med Lovisa och Elin (som kommit hem nu!). Kändes sjukt att träffa Elin igen men väldigt bra och mysigt :) Vi fikade, pratade och kollade affärer. Sen sprang jag på Hanna och Fanny också (Lager och Axnér alltså, det finns väldigt många Fanny&Hanna härivärlden runt mig iaf).
Snart ska jag äta middag, ostschnitzel med små stekta potatistärningar, bearnaisesås och broccoli, som jag åt igår också Mmm gott :)
Puss

Rolig helg

Varför jag fick så bråttom i lördags till bussen var för att jag skulle träffa Fanny&Emelie i stan. De mötte mig på slussen och sen kom Jossan och Johanna också! Vi åkte till Järna och åt på pizzerian sen hem till Fanny och hennes lilla söta hus. Sov där och hade det mys :)

Igår var jag i Eskilstuna (eller enköping som jag kallade det och höll på att skriva nu också) med de fina människorna. Såg på Dannys konsert, längesen sist så kulkul :) Orkade inte med signeringen så vi gick och åt och sen kaosade bussarna hem också (hade kaosat dit. Det slutade med en taxitur från södertälje till eskilstuna på SJs bekostnad YAY). Vi fick iaf vänta länge på bussen hem och Emelie och Fanny tog en annan buss till Södertälje. Men när vi väl på bussen smsade jag och Jossan med Fanny och gjorde roliga historier med deras smarta smilisar (JAG VILL HA EN IPHONE!!)
Väntar på maten!
I taxin (johanna är olagligt brun jämfört med mig ja)

hejhå

Haha jag är grym på att blogga alltså.

Iaf, har gjort massor olika saker nu sen jag skrev senast och kommer såklart inte ihåg allt! Men varit med Fanny och Jossan, lekt på stan och gått på bio i onsdags. Vi såg Kronjuvelerna, mys och björn gustafsson och bill skarsgård :)

Sen var jag på bio igår med Hanna och Alice, Harry Potter andra delen :D

NU måste jag skynda till bussen, puss!

Idag är det första JULI

Hej!
Vaknade för en halvtimme sen av att mamma ringde. Vet inte vad det är men har vaknat jättesent nu på sommarlovet men I like it haha :D
Igår var jag med Elin, sista gången innan hon åker till Australien. Det känns inte som hon ska åka alls, högst i semester ett litet tag men inte ett helt år! Därimot kändes det för båda när vi skulle säga hej då, båda hade svårt att hålla igen gråten men vi sa bara ett vanligt hej då för vi har haft våra hejdå-prat och vi vet vad vi känner om våran underbara vänskap så: "Hej då, vi ses. Och hörs på sms såklart. Jag åker ju på tiisdag" Hon skulle till Västerås och ja hon är där nu ;)
I helgen ska jag nog till landet och fortsätta måla klart ena huset, lite najs för får lite pengar för det ;D

Sen vill jag träffa finis vänner också!
Vi hörs, PUSS.

RSS 2.0