min katt gäspade för x antal sekunder sedan

Kom fram till att jag inte hade några lektioner idag för engelskan var jag ledig från för jag hade nationella i onsdags och historian fick man göra hemma om man ville. På matten jobbar vi med nåt projekt som jag och Felicia måste göra tillsammans (för jag fattar inte det själv haha) och sen har vi inga estetlektioner pga intagningsproven som 95:orna är på i vår skola ;)
Så jag åkte till stadsbibloteket med Felicia och sen skulle jag klippa mig med elin men hade inte med min plånbok så fick åka och hämta den hemma och sen åka in igen. Lite krångelikrångel med kortet men tillslut åt vi lunch och sen gick vi och klippte oss (JÄTTEKORT JU, jämfört med hur långt jag hade :o!)
Nu ska jag käka halstabletter, prova anannaschipsen och dricka vatten! (Y)
PUSS&HELG PÅ ER ♥
texas är söt
elin ska till san diego, lycka till!

beautiful soul beautiful face

Hallo!
Igår vare fest hos Robin som fyllde år i , kulkul :) jag och lovisa hade lite problem att hitta men så fick vi en lite rolig förklaring också av Mr Födelsedagsbarn haha.
Jag och Lovisa stannade med Nicole och såg till att hon kom på tuben haha. Kom till Lovisa vid halv 3 och somnade väl en timme senare.
Jag och min snyggis ♥

stonehead

Somnade igår först i min säng när jag kollade på en film och vaknade efter några timmar. Tog av de varma kläderna och tog på mig min sovtröja och gick och borsta tänderna. Sen när jag skulle somna mådde jag illa, skakade och hade ont i huvudet så tror att jag börjar bli sjuk.
Har iaf varit hos min fina Lovisa idag :) Åt mackor med chokladmarmelad, GOTT. Sen kollade vi på Wild Child och Solsidan ;D
Nu har jag ätit pizza och ska göra ett nytt försök på filmen jag skulle se igår (All about Steve). Den verkar riktigt rolig!

Bara för att


Kolla på finisarna! Saknar dem lite ja ♥ (flåt att jag tog bilden från bloggen men den var så söt)

Nu ska jag iväg och äta lunch med mamma! :)

Believe me, you'll be callin'

TJAAAAAAO!
Igår var jag med Hanna,Alice&Lisa hos Hanna. Vi åt brunch som Hanna gjort coolade oss med musik och allt. Sen var Lisa tvungen att gå efter efterrätten. Då fortsatte vi vara coola med datorn och sen massor med fina bilder. Bästa alltså :)
Nu ska jag vara fett duktig och åka till min pappas moster som ska hjälpa mig med min matte!

RSS 2.0