Systrarna Jones del 3

När Courtney kommer hem bestämmer sig Miley för att laga lite vårrullar till henne efter den långa resan. Courtney tar sig redan an att laga diskmaskinen och det är nog den goda doften från maten som får henne att orka göra det.
Courtney ordnar en fest och bjuder in sina och Mileys vänner. De flesta gästerna har gått hem men ganska självklart att det är just Nick och Jared som stannar kvar, de är ju de äldsta och närmaste vännerna till systrarna.
Courtney och Miley går och lägger sig och drömmer om samma saker.
Det går bra för Courtney. Hon har nått sitt mål som VD och kämpar på mer mot toppen. Många vänner har hon också fått tack vare att hon är så vänlig och karismatisk.
När Miley badar&duschar, och även ibland när hon lagar mat, sjunger hon alltid vackert på kinesiska.
Både Courtney och Miley gillade deras senaste fest så de bestämde sig för att ordna en till bara några dagar senare. Och det verkade vara ödet för Miley och Jared. De upptäckte personkemin och attraktionen emellan dem. (Madison i rosa där bak verkar antingen inte tycka om Jared eller så gillar hon inte vad som händer mellan honom och Miley)
Jared och Miley är nu på G!
Courtney och Miley delade säng förut pga ekonomin men nu när de har gott med pengar kan de få varsin säng i varsitt rum, speciellt bra med tanke på att man aldrig vet hur det kommer gå mellan Miley och Jared. Hoppas han gör slut med sin flickvän (som han tydligen hade) innan det går för långt...

Systrarna Jones del 2

Nu är det Courtneys tur att åka utomlands och utforska kulturer. Hon väljer att åka till Egypten.
Hon träffar en kvinna som ger henne ett uppdrag, hon ska åka till ett tempel och sedan till pyramiderna och leta turkos.
Courtney sätter fart och hon har lånat en moppe som hon åker på när hon kan annars tar hon sig fram till fots.
Efter sina uppdrag vill hon möta intressanta människor och äta eyptisk mat. Hon träffar en kille som lär henne en sång.
Courtney passar även på att prova ormtjusning...
... Men ormen verkar inte vara i korgen.
Efter 3 dagar i Eypten är det dags att åka hem igen...

Systrarna Jones del 1De flyttar till Sunset Valley och direkt söker de jobb. Miley ska bli 5-stjärnig kock och Courtney VD på megaföretag. De vill åka utomlands och jobbar så hårt de kan för att få pengar och bygga upp sitt liv här.
Efter mycket slit har de uppnått ett bra pengarflöte och Miley blir den första som får åka. Hon åker till Kina där hon gör ett uppdrag och sedan bestämmer sig för att se om i staden. Hon hittar en kille som hon blir väldigt bra kompis med, de börjar till och med flörta en del.

Miley lär sig två nya sånger i Kina och bestämmer sig för att lära ut en av dem till Courtney...
... Och sin bästa vän och chef Jared Frio.

Courtney i sin tur lär ut sången på festen hemma hos sig till Nick Alto.

Presentation Systrarna Jones

COURTNEY JONES

EGENSKAPER:

Arbetsnarkoman
Gillar inte barn
Snackare
Karismatisk
Vänlig

FAVORITER:

Musik: Klassisk
Mat: Tortellini med ostsås
Färg: GrönMILEY JONES


EGENSKAPER:

Kockbegåvning
Flörtig
Bra sinne för humor
Snackare
Ambitiös

FAVORITER:

Musik: Pop
Mat: Spagetti
Färg: Vit

Första Mayers del 3

Justin och Joel leker snällt med sin favoritsak Dockhuset. De har hunnit bli småbarn.
Tiden går fort och Justin (får egenskapen: grinig pga "dålig uppfostran" omedvetet blev han lite mer bortglömd) och Joel (får egenskapen: snackare) växer upp till barn. De jobbar ordentligt i skolan.
Jennifer har kommit långt i sin karriär i Kulinariska och är en duktig kock.
Tiden går ännu fortare och alla blir äldre. Holly har blivit ungdom och ska börja leta egen bostad och nytt jobb (jobbade deltid på mataffären som tonåring). Justin och Joel har blivit tonåringar. Justin (får egenskapen: vänlig) Han börjar jobba deltid på bokhandeln för han älskar ju böcker, han vill bli yrkesförfattare. Joel (får egenskapen: ambitiös) Han börjar fundera på att bli polis. Det är Tom som fyller år. Han blir åldring och ska snart pensioneras efter sin långa karriär inom Sjukvården.

Första Mayers del 2

Holly växer upp (får egenskapen konstnärlig) och börjar skolan. Hon är jätteduktig och alla ser stora hopp för henne. Samtidigt har hon är på rätt väg inom musiken och Jennifer märker att Holly kan bli en stor musiker om hon vill.
Snart väntar Jennifer och Tom barn igen. Holly ska bli storasyster! Alla är jätteglada.
Mitt under Hollys födelsedagskalas får Jennifer värkar så hon och Tom åker in till sjukhuset.
Två små tvillingpojkar kom Jennifer och Tom hem med. Under sjukhusvistelsen hann Holly växa upp till tonåring(får egenskapen bra på att kyssas). Här är hon med sin nya bror Justin (egenskaper: bokmal&konstnärlig). Joel (egenskaper:modig&god) ligger i andra sängen.

Ny start! (eller nåt)

Har ny dator så har tänkt att jag börjar om (fastän jag knappt gjort nåt tidigare). Ska börja gameplay om Systrarna Jones (kul va, mejsjälv? :D)
DÅ KÖR VI!

uppdate: publicerade Första Mayers del 1 idag som jag gjorde för ett tag sen och spelade med för lääääääänge sen och kan väl göra del 2 och kanske 3 också och sen börja på nytt med Jones.

Första Mayers del 1

(Spelade med de här för ganska längesen nu)

TOM: Modig, Familjeinriktad, ambitiös, tursam & vänlig
JENNIFER: Familjeinriktad, kockbegåvning, vegeterian, konstnärlig & tursamTom & Jennifer Mayer helt nyinflyttade till Sunset Valley. De har knappt några pengar men tillsammans ska de jobba hårt för att bygga upp ett hem och en familj. Tom ska bli läkare och Jennifer kock.
De kämpar på med sitt liv och trots att de har knapert med simdalerna så är de ju lyckliga. Nu väntar de barn också.
Lilla Holly (egenskaper: virtuos & vänlig) föds och Tom och Jennifer är så glada. Nu börjar deras liv arta sig. Både Tom och Jennifer är familjeinriktade och Jennifer vill ha en stor familj, helst 5 barn.

RSS 2.0