Systrarna Jones del 3

När Courtney kommer hem bestämmer sig Miley för att laga lite vårrullar till henne efter den långa resan. Courtney tar sig redan an att laga diskmaskinen och det är nog den goda doften från maten som får henne att orka göra det.
Courtney ordnar en fest och bjuder in sina och Mileys vänner. De flesta gästerna har gått hem men ganska självklart att det är just Nick och Jared som stannar kvar, de är ju de äldsta och närmaste vännerna till systrarna.
Courtney och Miley går och lägger sig och drömmer om samma saker.
Det går bra för Courtney. Hon har nått sitt mål som VD och kämpar på mer mot toppen. Många vänner har hon också fått tack vare att hon är så vänlig och karismatisk.
När Miley badar&duschar, och även ibland när hon lagar mat, sjunger hon alltid vackert på kinesiska.
Både Courtney och Miley gillade deras senaste fest så de bestämde sig för att ordna en till bara några dagar senare. Och det verkade vara ödet för Miley och Jared. De upptäckte personkemin och attraktionen emellan dem. (Madison i rosa där bak verkar antingen inte tycka om Jared eller så gillar hon inte vad som händer mellan honom och Miley)
Jared och Miley är nu på G!
Courtney och Miley delade säng förut pga ekonomin men nu när de har gott med pengar kan de få varsin säng i varsitt rum, speciellt bra med tanke på att man aldrig vet hur det kommer gå mellan Miley och Jared. Hoppas han gör slut med sin flickvän (som han tydligen hade) innan det går för långt...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0